Trka za veliku nagradu Ekomena

Trka za veliku nagradu Ekomena

Sportsko-rekreativno društvo studenata ekonomije i menadžmenta organizovaće, po prvi put, karting takmičenje, na kojem će učešće uzeti studenti Ekonomskog fakulteta i Studija menadžmenta, kao i zaposleni, profesori i asistenti.

 

Biće to odlična prilika da se studenti, asistenti i profesori, pred kraj semestra okupe, druže, ali i takmiče u jednoj od veoma zanimljivih i sve popularnijih disciplina auto moto sporta.

 

Takmičenje će biti organizovano u srijedu, 8. juna 2016. godine, sa početkom u 19:00 h u Karting centru Podgorica (https://www.youtube.com/watch?v=XeKuAgy_l1Y).

 

Uz podršku Studentskog sportskog saveza Crne Gore učešće će, kao i u svim Ekomen aktivnostima biti besplatno, a obezbijeđen je i besplatan prevoz od Ekonomskog fakulteta do Karting centra i nazad.

 

Predviđeno je da na ovom takmičenju, pored najmanje 50 studenata učešće uzme do 20 zaposlenih, profesora i asistenata, uključujući i Dekana Fakulteta, profesora Nikolu Milovića.

 

S obzirom na to da je broj učesnika ograničen, odabir učesnika će se vršiti po modelu prve prijave, ali uz nekoliko dodatnih uslova poput garantovanja rodne ravnopravnosti, te garantovanja da ćemo sa svakog studijskog programa, iz svake studentske organizacije, te iz svake ekipe Fakulteta imati makar po jednog učesnika.

 

Nakon što popunite prijavni formular koji se nalazi OVDJE, bićete putem maila obaviješteni da li je Vaša prijava prihvaćena.

 

U slučaju da je Vaša prijava prihvaćena, bićete dužni i da prisustvujete tehničkom sastanku, o čemu ćete biti naknadno biti informisani putem SMS-a.

 

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem maila info@ekomen.me, telefona 069 100 216 ili u kancelariji Društva svakog radnog dana od 10 do 12 h i od 16 do 18 h.

ShareThis