Novi trijumf košarkaša

Novi trijumf košarkaša

U nedjelju, 19. juna 2016. godine, u sali Univerziteta Crne Gore, odigrana je utakmica između Ekonomskog fakulteta i Fakulteta za turizam i hotelijerstvo u okviru četvrtog kola grupne faze Studentske lige u košarci. Naši košarkaši su bili bolji i izvojevali pobjedu rezultatom 50:40.

 

Nakon uvodnog ispitivanja snaga i igre „koš za koš“ ekonomisti su zaigrali angažovanije u oba pravca i došli do prvog ozbiljnijeg vođstva pri rezultatu 23:16. Do kraja poluvremena Fakultet za turizam i hotelijerstvo je uspio da smanji zaostatak na tri poena te se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 25:22 za Ekonomski fakultet.

 

Naši košarkaši su nešto sporije ušli u drugo poluvrijeme dozvolivši protivniku da preokrene i povede sa 27:26. Međutim, u tim trenucima ekonomisti pogađaju nekoliko šuteva za 3 poena, što se pozitivno odrazilo i na igru u odbrani te u potpunosti preuzimaju kontrolu nad mečom. Prvi put su naši košarkaši stigli do dvocifrene prednosti pri rezultatu 41:31 i tu razliku su sigurnom igrom zadržali do kraja za novu pobjedu ostvarenu rezultatom 50:40.

 

Ekonomski fakultet: Đukić, Mijatović, Avdović, Čogurić, Veljić, Janković, Božović, Pejaković
Fakultet za turizam i hotelijerstvo: Jenkić, Vlahović, Adžić, Rondović, V. Tufegdžić, N. Tufegdžić.
ShareThis